Vijesti Sport Osinja: “Mali šampioni” okupili 400 prijatelja na 3. Međunarodnom turniru

Osinja: “Mali šampioni” okupili 400 prijatelja na 3. Međunarodnom turniru

0

Proteklog vikenda, na igralištu u Osinji, održan je 3. Međunarodnog turnira u organizaciji ŠF „Mali šampioni“ na kojem je nastupilo tridesetak ekipa sa ukupno 400 fudbalera podijeljenih u 4 kategorije.

Ekipe su pristigle iz čitave BiH i Hrvatske.

Zahvaljujemo se djeci članovima ŠF “Mali šampioni” i njihovim roditeljima, kao i Opštinskoj upravi Derventa sa načelnikom Milorad Simićem na čelu, našim domaćinima i mještanima mjesnih zajednica Osinja i Kalenderovci, te sponzorima prijateljima i simpatizerima naše škole fudbala, poručio je trener Slađan Radanović.

Poredak ekipa po selekcijama:
Uzrast 2010: 1. mjesto ŠF „Savić“ Modriča, 2 mjesto NK „Don Bosco“ Žepče,3 mjesto FK „Tekstilac“ Derventa.
Uzrast 2009: 1. mjesto NK „Mladost“ Pavlovci (Hrvatska), 2. mjesto ŠF „Montevideo“ Mrkonjić Grad, 3. mjesto FK „Zmajevi“ Gornji Rahić
Uzrast 2007: 1. mjesto ŠF „Volej“ Nova Topola, 2. mjesto NK „Psunj sokoli“ Ikučani, 3. mjesto FK „4. jul“ Pojezna.
Uzrast 2004: 1. mjesto „DFC“ Doboj, 2. mjesto FK „4. jul“ Pojezna, 3. mjesto ŠF „Mali šampioni“ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here