Vijesti Društvo Osmjeh iz kočija: Za djecu iz kutka za rani rast i razvoj...

Osmjeh iz kočija: Za djecu iz kutka za rani rast i razvoj vrtića “Trol” organizovano druženje sa konjima – FOTO

1

Djeca iz kutka za rani rast i razvoj vrtića “Trol” juče su imala edukativni izlet i vožnju kočijama koju je organizovao Konjički klub “Soko sivi”.

Naš sugrađanin Sreto Simić omogućio je djeci druženje sa konjima i vožnju kočijom, a na kraju druženja je počastio djecu prigodnim poklonima.

Poznato je da su konji plemenite životinje koje podstiču emotivnu inteligenciju, a gospodin Sreto Simić naredne godine ima u planu organizovati terapeutski rad sa konjima, te se nadamo da ostvarimo saradnju i na taj način, poručuju iz vrtića “Trol”.

Kutak za rani rast i razvoj pruža stručnu podršku djeci sa poteškoćama i smetnjama u razvoju koja borave u vtriću “Trol”, ali i djeci koja ne borave u ovoj predškolskoj ustanovi.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here