Vijesti Kultura i obrazovanje Osnovci odmjerili snage u atletskim disciplinama – FOTO

Osnovci odmjerili snage u atletskim disciplinama – FOTO

0

Osnovna škola „Đorđo Panzalović“ danas je bila domaćin gradskog takmičenja iz atletike.

Učenici četiri derventske osnovne škole su danas odmjerili snage u nekoliko atletskih disciplina.

U trci na 100m najbrži su bili Milan Pašić i Dino Petrović, učenici OŠ “Nikola Tesla”, dok je Nikola Pejaković iz OŠ “19. april” bio trećeplasirani.

U ovoj disciplini kod djevojčica najbrža je bila Dajana Gojić (OŠ “19. april”), dok su se iza nje plasirale Jelena Popadić i Lara Pećić, učenice OŠ “Nikola Tesla”.

Marina Budišić iz OŠ “Nikola Tesla” bila je najbrža u trci na 600m, dok je Sretenki Davogić (OŠ “Đorđo Panzalović”) pripalo drugo, a Nataliji Panzalović, (OŠ “Nikola Tesla”) trećejesto.

Jovan Plisnić (OŠ “Nikola Tesla”) je pobjednik discipline trčanje na 800m, dok je njegov kolega iz škole Jovan Lazić osvojio drugu poziciju, ispred Bojana Petkovića iz OŠ “Todor Dokić”.

Jovan Plisnić pobjednik je i discipline skok u dalj, ispred Jovana Panzalovića (OŠ “Đorđo Panzalović”) i Aleksandra Simića (OŠ “Nikola Tesla”). Među djevojčicama u ovoj disciplini najuspješnija je bila Marija Maksimović (OŠ “19. april”), iza koje su se plasirale Lara Pećić (OŠ “Nikola Tesla”) i Željka Jošić (OŠ “Đorđo Panzalović”).

Pobjednik discipline bacanje kugle je Gabrijel Kojić (OŠ “Nikola Tesla”), ispred Damira Hamzić (OŠ “Todor Dokić”) i Mihajla Grbića (OŠ ” Nikola Tesla”).

Najbolja u ovoj disciplini među djevojčicama je bila Sara Jevrić (OŠ “19. april”), dok je Tijana Malić (OŠ “Nikola Tesla”) bila drugoplasirana, a Anđela Mandić (OŠ “19. april) trećeplasirana.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here