Vijesti Društvo Otklonjene posljedice nevremena u Osinji

Otklonjene posljedice nevremena u Osinji

0

Nevrijeme koje je sinoć zahvatilo čitavu Derventu prouzrokovalo je obaranje tri stabla kod Spomen obilježja palim borcima VRS u Osinji koji tom prilikom nije oštećen.

Danas su reagovali mještani i uz podršku preduzeća „Instel“, angažovanog na izgradnji Osinjskog vodovoda, te nadležnih službi, stabla su uklonjena.

Ovim putem želimo da se zahvalimo gospodinu Vladi Gutiću vlasniku firme INSTEL iz Bijeljine koji nam je bez naknade obezbjedio bager koji nam je pomogao u ovoj akciji, kao i bageristi Mladenu Gojkoviću, Željku Kainoviću, Miodragu Gojiću presjedniku mjesne boračke organizacije u Osinji, Staniši Mikereviću, šefu odsjeka boračke organizacije Derventa, kao i nadležnim organima Gradske uprave i Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice, rekao je presjednik savjeta MZ Osinja Željko Nović, dodajući da će drva biti da poklonjena školi u Osinji, čiji su radnici takođe dali svoj doprinos akciji.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here