Vijesti Magazin Počeo “Fit X-ov” program transformacije: Polaznici motivisani, “izgubljeni” prvi kilogrami

Počeo “Fit X-ov” program transformacije: Polaznici motivisani, “izgubljeni” prvi kilogrami

0

Iza dvadeset i jednog polaznika programa “Transformacija za 90 dana” Fitnes centra “Fit X” već je desetak dana gotovo svakodnevnog ozbiljnijeg rada i prvi izgubljeni kilogrami.

Interesovanje za program koji se prvi put provodi u našem gradu je bilo izuzetno veliko, ali su prednost imali kandidati koji su se prvi prijavili na otvoreni poziv ovog fitnes centra. Uslijedilo je međusobno upoznavanje i uspostavljanje strogih pravila jer je, osim rekreacije, ipak cilj da dođemo do dobrih rezultata, kaže trener Aleksandar Jeličić.

Radimo šest dana sedmično, a polaznici mogu umjesto dolaska u salu da pošalju podatke aplikacije koji pokazuju da su imali šetnju od najmanje 3 kilometra. Za sve one koji ne urade ni jedno ni drugo, predviđene su kazne, kao i za najlošije rezultate na sedmičnom vaganju i odustajanje od programa. Što se tiče načina ishrane polaznici su individualno, uz moju pomoć, izabrali sistem po kom će da se hrane tokom trajanja programa i koji oni mogu da ispoštuju na duže staze, ističe Jeličić.

Iako je program tek počeo, on ističe da su učesnici napravili velike promjene u svakodnevnim aktivnostima i načinu ishrane, a posebno ga raduje zajedništvo i dobra, pozitivna, radna atmosferu na treninzima što je rezultiralo i sa gubljenjem nešto više od 50 kilograma nakon svega par dana rada.

Briga o zdravlju i želja da se izbori sa viškom kilograma bio je motiv da pristupi programu i za Renatu, jednu od polaznica.

Jako sam zadovoljna jer smo započeli dobru naviku koju u moderno vrijeme treba da ima svaka osoba. Za sada sam promijenila način ishrane, više se krećem nego do sada i redovno dolazim na treninge. Kilograme koje sam izgubila do sada su za mene veliki, ja sam prezadovoljna, mada može uvek više da se uradi. Cilj koji sam sebi zacrtala je da dođem do željene kilaže da bih mogla obući sve što želim, da svoje zdravlje sačuvam i da se ne stidim svog tijela, kaže Renata.

Kada je vidjela poziv za učešće u “Transformaciji za 90 dana” shvatila da joj se nudi prilika da uradi nešto pozitivno za svoje zdravlje, kaže polaznuica Sanja, inače nekada aktivna sportistkinja.

U meni se probudila želja da izgubim višak kilograma i ponovo postanem aktivna jer je ovo jedinstvena prilika koju ne smijem propustiti. Nisam ni slutila da će mi se sve to tako svidjeti i da ću sa svakim treningom postajati sve bolja, pa ni rezultati nisu izostali. Družimo se, bodrimo jedni druge da zajedno uspjesno stignemo do cilja koji nas tjera da damo svoj maksimum, kaže Sanja, koja se po završetku programa planira da nastavi sa aktivnim treniranjem.

Iz “Fit X-a” napominju da sve zainteresovane uskoro očekuju informacije za novi ciklus ovog programa koji počinje od jeseni.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here