Vijesti Sport Počinje 21. Memorijalni turnir u Smrtićima

Počinje 21. Memorijalni turnir u Smrtićima

0

FK “Polet” iz Gornjih Smrtići organizuje 21. Memorijalni turnir u malom fudbalu “Smrtići 2017”. Turnir će se održati u nedjelju (13.08.2017. godine), sa početkom od 18 časova.

Igra po sistemu 4+1, a kotizacija po ekipi 50 maraka, tako da je za najbolje obezbijeđen fond nagrada od 1100 maraka, te pehari i diplome.

Generalni pokrovitelj turnira je načelnik opštine Prnjavor, a ostali sponzori su “Uspon” Derventa; “S.T.R. “Saša”; ALU i PVC stolarija “Tehnoplast” Prnjavor; Kafe Bar Kazablanka; “Auto Stojčić” d.o.o; “Sloba Vjenčanice”; “SP Cvijanović”; Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi RS Zlatan Klokić, v.d KP Vodovod Prnjavor Ljubiša Sibinčić, Borislav Petrović, Neđeljko Živanić, Radislav Vinčić, Desimir Živanić, Tehnicki pregled “Minik” Derventa i Njam Njam d.o.o. – industrija delikatesa od mesa.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here