Vijesti Hronika Policija otkrila nove detalje o incidentu na BP “Nada”

Policija otkrila nove detalje o incidentu na BP “Nada”

1

Incident koji je prije desetak dana izazvao veliku pažnju javnosti izgleda nije otišao dalje od medijskog priloga.

Naime, Milan Pećić, vlasnika BP „Nada“, tada je za novinare BN televizije izjavio da su njegovog sina Sinišu napala trojica putnika iz jednog od autobusa koji je prevozio simpatizere SNSD-a, prilikom odmaranja u ovom objektu.

Moj sin je išao prema kamionu preko našeg parkinga, a autobus koji je naišao zakačio ga je sa leđa i oborio. Iz autobusa su izašla trojica koji su počeli da ga udaraju, rekao je Pećić, dodajući da će se „boriti za pravdu“.

Službenici Policijske stanice Derventa postupili su 7. septembra po prijavi za fizički napad, te su na licu mjesta zatekli učesnike događaja S.P. iz Dervente, M.J. (1975) iz Bijeljine i NN lice, čije je utvrđivanje identiteta u toku.

U toku je i utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi prijavljenog događaja, navodi se u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Lice S.P. se obratilo u Dom zdravlja Derventa radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje istom nisu konstatovane povrede, već je upućen na pregled u dobojsku bolnicu, radi ljekarske pomoći i kvalifikacije zadobijenih povreda, gdje se do ovog trenutka nije obratilo (petak, 14. septembar), kažu u PU Doboj.

O navedenom događaju i prikupljenim saznanjima je obaviješten dežurni tužilac OJT Doboj koji je konstatovao da se radi o krivičnom djelu „tjelesna povreda“, koje se goni po prijedlogu oštećenog. Tužilac je naredio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca prijavljenog krivičnog djela i sve dalje mjere i radnje će se preduzimati po njegovim instrukcijama i nadzorom.

Policijska stanica Derventa je dana 10.09.2018. godine, uputila akt Policijskoj upravi Bijeljina i zahtjevala da postupe po naloženim mjerama OJT Doboj, u cilju kompletiranja navedenog krivičnog djela. Lice S.P. je u više navrata pozivano da policijskim službenicima da izjavu u svojstvu oštećenog, što je isto odbilo, te je izjavilo, da će izjavu dati nadležnom tužiocu, što do ovog trenutka (petak, 14. septembar) takođe nije učinilo, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here