Vijesti Društvo Policijskoj stanici Derventa zahvanice za podršku u organizaciji značajnih manifestacija

Policijskoj stanici Derventa zahvanice za podršku u organizaciji značajnih manifestacija

0

Organizatori ovogodišnjeg „Bosiljkovanja“ i Pojedninačnog prvenstva BiH u krosu simboličnim gestom zahvalili su se Policijskoj stanici Derventa za podršku u organizaciji manifestacija.

Pored široke lepeze poslova koje obavlja policija jesu i poslovi bezbijednog održavanja skupova, sportskih priredbi i kulturnih manifestacija, navode iz Policijske uprave Doboj, a u sedmici za nama Policijska stanica Derventa obezbjeđivala je dva takva događaja.

Kulturno-umjetničko društvo „Bosiljak“, za doprinos u održavanju široko poznatog međunarodnog festivala „Bosiljkovanje“, dodijelilo je zahvalnicu Policijskoj stanici Derventa. Zahvalnicu je uručila rukovodilac KUDM „Bosiljak“, Stana Nagradić, a u ime Policijske stanice Derventa preuzeo ju je pomoćnik komandira Aleksandar Đekić. Za pomoć u organizaciji Pojedinačnog prvenstva BiH Atletski klub „San“ Prnjavor i Atletski savez Bosne i Hercegovine takođe su dodijelili zahvalicu Policijskoj stanici Derventa, saopšteno je iz PU Doboj.

Rukovodstvo Policijske stanice Derventa izržava zahvalnost pomenutim organizacijama, uz izražavanje spremnosti za dalju saradnju i njeno unapređenje, kao i saradnju sa svim drugim institucijama i organizacijama, navodi se u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here