Vijesti Kultura i obrazovanje Polugodišnji koncert Muzičke škole otvoren nastupom horova

Polugodišnji koncert Muzičke škole otvoren nastupom horova

0

Više od stotinu učenika Osnovne muzičke škole „Nikola Tesla“ večeras je u prepunoj Maloj sali Centru za kulturu izvelo nee od najljepših dječijih i prazničnih pjesama koje su zajedno sa profesoricama Nadom Vukičević Tolić i Milijanom Žunić pripremili povodom prve večeri Polugodišnjeg koncerta ove ustanove.

Večeras su se predstavili horovi pripremnog, prvog i drugog razreda, te veliki hor trećeg, četvrtog petog i šestog razreda.

Polugodišnji koncert naše škole „Nikola Tesla“ ove godine je podijeljen u dva dijela. Prvo veče je posvećeno horskoj muzici, dok će u četvrtak svoje vještine predstaviti instrumentalisti na klaviru, gitari i harmonika na solo nastupima večeras dječije i novogodišnje pjesme, istakla je Žunićeva, dodajući da je raduje veliko interesovanje za večerapnji nastup.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here