Vijesti Sport “Ponosni na svoje članove”: Umijeće mladih boksera iz Dervente prepoznato u regionu...

“Ponosni na svoje članove”: Umijeće mladih boksera iz Dervente prepoznato u regionu i šire

0

Da su sportisti najbolji ambasadori svojih gradova i država dokazuju i četiri člana Bokserskog kluba Derventa koji trenutno nastupaju za klubove iz drugih država, što najbolje govori o tome da je škola “plemenite vještine” derventskog kluba prepoznata u regionu a i šire.

Senior Mihajlo Đekić je viceprvak Republike Srpske i BiH, te učesnik Regionalne bokserske lige, ali i međunarodnih turnira na kojima sada nastupa za BK “Patriote” iz Novog Sada.

Omladinac Srđan Teofilović je višestruki prvak RS, BiH i Srbije, te takođe ucesnik Regionalne lige. Pored toga, standardni reprezentativac Srbije, koji trenutno nastupa za BK “Novi Pazar” i BK “Obilić” iz Malog Zvornika, nastupa i u Balkanskoj ligi, dok je Srbiju predstavljao na Evropskom prvenstvu.

Junior Andrej Savković je takođe višestruki prvak RS i BiH, te takmičar u Razvojnoj ligi Srbije. Iskustvo je skupio boreći se na Evropskom prvenstvu, a trenutno nastupa za njemakki bokserski klub “Tv 1875” iz Paderborna.

Kadetkinja Milica Petković je takođe prvakinja BiH, a trenutno nastupa za Bokserski klub “Legionar” iz Rogaske Slatine u Sloveniji.

– Ponosni smo na sve svoje članove, a posebno na one koji se takmiče i za druge klubove koji nastupaju u višim rangovima, ten a taj način zajedno promovišemo grad u najboljem svjetlu. Trenutno su u toku pripreme takmičara za novu sezonu i upis novih članova, ističu u klubu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here