Vijesti Najave i obavještenja Ponovo u etno stilu: Uskoro promocija nove knjige Nedeljke Đukić Borojević

Ponovo u etno stilu: Uskoro promocija nove knjige Nedeljke Đukić Borojević

0

Promocija osme knjige, zbirke pjesama “U njedrima zavičaj” Nedeljke Nede Đukić Borojević, održaće se u nedjelju (02.07.2017. godine) sa početkom u 14:00 u Bari u Velikoj Sočanici, pored rječice Voča.

Mnogo sam srećna, a sreću treba dijeliti da bi bila još veća, kao što ja to sa vama radim svaki put u vrijeme novog izdanja. Moji saradnici na ovoj zbirci su dva vremešna kavaljera, sa manirima iz bečke škole, koju već odavno mladići ne pohađaju. To su Savko Pećić Pesa i Borislav Boro Nagradić. O Savku se zna dosta i da je novinar i publicista i pjesnik, a i da voli fotografiju, a za Boru će se tek čuti, koji je takođe svestran, a između ostalog i piše. Ukazala sam im povjerenje, a oni su na maestralan način opravdali moja očekivanja, čak su ih i prevazišli, napisavši recenzije van mojih očekivanja. Uspješna saradnja je nastavljena i sa Draganom Milinčić koja je lektorisala i novu zbirku, istakla je autorka.

U još jednoj promociji u nizu koju će Neda organizovati u Barama, voditelj programa biće Milenko Gligorić, a prisutne će uveseljavati izvorna grupa “Štrbački zvuci” i Boro Daradan i narodni guslar Vaso Drašković. Za potpun ugođaj sekcija žena “Osinja” nosiće narodne nošnje.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here