Vijesti Najave i obavještenja Ponovo u etno stilu: Uskoro promocija nove knjige Nedeljke Đukić Borojević

Ponovo u etno stilu: Uskoro promocija nove knjige Nedeljke Đukić Borojević

0

Promocija osme knjige, zbirke pjesama “U njedrima zavičaj” Nedeljke Nede Đukić Borojević, održaće se u nedjelju (02.07.2017. godine) sa početkom u 14:00 u Bari u Velikoj Sočanici, pored rječice Voča.

Mnogo sam srećna, a sreću treba dijeliti da bi bila još veća, kao što ja to sa vama radim svaki put u vrijeme novog izdanja. Moji saradnici na ovoj zbirci su dva vremešna kavaljera, sa manirima iz bečke škole, koju već odavno mladići ne pohađaju. To su Savko Pećić Pesa i Borislav Boro Nagradić. O Savku se zna dosta i da je novinar i publicista i pjesnik, a i da voli fotografiju, a za Boru će se tek čuti, koji je takođe svestran, a između ostalog i piše. Ukazala sam im povjerenje, a oni su na maestralan način opravdali moja očekivanja, čak su ih i prevazišli, napisavši recenzije van mojih očekivanja. Uspješna saradnja je nastavljena i sa Draganom Milinčić koja je lektorisala i novu zbirku, istakla je autorka.

U još jednoj promociji u nizu koju će Neda organizovati u Barama, voditelj programa biće Milenko Gligorić, a prisutne će uveseljavati izvorna grupa “Štrbački zvuci” i Boro Daradan i narodni guslar Vaso Drašković. Za potpun ugođaj sekcija žena “Osinja” nosiće narodne nošnje.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here