Vijesti Društvo Potvrđeni rezultati izbora za savjete mjesnih zajednica, najviše podrške kandidatima SNSD-a

Potvrđeni rezultati izbora za savjete mjesnih zajednica, najviše podrške kandidatima SNSD-a

1

Danas su objavljeni i potvrđeni rezultati izbora za savjete mjesnih zajednica.

Prema ovim rezultatima, u 19 mjesnih zajednica će sve ili većinu članova savjeta imati kandidati koje je predložio SNSD, dok su kandidati SDS-a dobili najviše glasova u jednoj mjesnoj zajednici. U preostalih 18 mjesnih zajednica u kojima su održani izbori savjete će činiti kandidati predloženi u ime grupa građana.

Konstitutivne sjednice savjeta, na kojima će biti birani i predsjednici, održaće se u zgradi Gradske uprave u utorak i srijedu prema rasporedu kojeg možete pronaći OVDJE.

Pored Dažnice, izbori nisu održani u Trstencima, Gornjem Višnjiku i Kostrešu.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Kako su izbori legalni kad je za kandidate glasalo po 20 do 30 građana a na listama je više stotina birača.To su privatni partijski izbori onih koji su na vlasti i ne daju se skloniti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here