Vijesti Privreda Povećan broj poljoprivrednika koji ostvaruju pravo na podsticaj

Povećan broj poljoprivrednika koji ostvaruju pravo na podsticaj

0

Novih 20 poljoprivrednika će ostvariti pravo na podsticaje, saopšteno je iz Gradske uprave Derventa.

Resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi, koji radi pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u saradnji sa Odjeljenjem za privredu i društvene djelatnosti grada Derventa pomogli su poljoprivrednim proizvođačima sa područja grada pri ostvarivanju republičkog podsticaja za uzgoj ovaca i svinja.

Ovo je rezultat obuka i prezentacija iz aprila mjeseca ove godine kada su predstavnici Resora prezentovali poljoprivrednim proizvođačima Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2023. godinu Republike Srpske, navode iz resornog gradskog Odjeljenja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here