Vijesti Najave i obavještenja Povodom 5. rođendana: Dan otvorenih vrata u Glossa-centru Derventa

Povodom 5. rođendana: Dan otvorenih vrata u Glossa-centru Derventa

0

door1

Glossa – centar za njemački jezik Derventa Vas poziva na Dan otvorenih vrata.

U subotu (10. decembra) povodom proslave pet godina postojanja, Glossa-centar Derventa otvara svoje prostorije u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Dervenskog lista) za sve zainteresovane od 10 do 16 časova.

– Tog dana bićete u prilici da se upoznate sa svim aktivnostima Glossa – centra za njemački jezik Derventa, moći ćete saznati sve o našoj ponudi kurseva njemačkog jezika za odrasle i za djecu, kulturnim manifestacijama koje organizujemo redovno u našem centru i van naših učionica, te dobiti sve informacije vezane za polaganje i sticanje međunarodno priznatog Goethe sertifikata. Radujemo se dolasku svih zainteresovanih, poručuju iz derventske Glosse.

Domaćini su pripremili zanimljive sadržaje za sve uzraste.

Od 11h do 12.45h – Projekcija filma Die Eiskönigin – Völlig Unverfroren“ za sve mališaneC:\Users\Dragana\Desktop\images.duckduckgo.com.jpg
Uz grickalice i sokiće, mališani će imati priliku da odgledaju jedan od njihovih omiljenih crtića, ovaj put na njemačkom jeziku i sigurno nauče  pokoju riječ.

Od 11h – Kreativna radionica „Wiehnachten und Silvester“ za sve zainteresovane
Radionica je namjenjena djeci i odraslima (sa ili bez predznanja) Ovdje će polaznici imati priliku da se upoznaju sa običajima proslavljanja Božićnih  praznika, kao i sa pojmovima vezanim za te događaje. Svoju kreativnost će moći da ispolje prilikom izrade novogodišnje dekoracije, da se druže i upoznaju, te međusobno razmjene svoje ideje.

Od 13.30h – Jezičke igre za odrasle
Glossa-centar Vam pruža priliku da se na jedinstven način zabavite i da se putem različitih društvenih igara, u ugodnoj atmosferi, približite još nekoliko koraka Vašim jezičkim ciljevima. Ipak, kroz igru se najbolje uči, pogotovo ako ste još u dobrom društvu nastavnika Glossa-centra i drugih ljubitelja njemačkog jezika.

Od 14:30h do 16:00h  – Besplatno ulazno testiranje za sve zainteresovane, da bi utvrdili svoj nivo znanja njemačkog jezika. 

                                                    Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here