Vijesti Društvo Poznata imena kandidata za najviše priznanje Grada Derventa

Poznata imena kandidata za najviše priznanje Grada Derventa

0

Nakon provedenog javnog poziva za predlaganje kandidata za Velikogospojinsku povelju sa zlatnim grbom grada, najviše priznanje lokalne zajednice, predložena je Policijska stanica Derventa.

Za dodjelu zahvalnice pristigla su imena dva kandidata i to Mladen Todorić iz Donjeg Detlaka i Vaso Mičić iz Bosanskih Lužana, a konačnu odluku o tome donijeće lokalna Skupština.

Prijedlog Gradskog odbora SNSD-a da Velikogospojinska povelja grada bude dodijeljena Policijskoj stanici ispunjava uslove javnog poziva, kao i prijedlozi Gradske boračke organizacija za Zahvalnicu Mladenu Todoriću i Gradskog odbora Socijalističke partije za Zahvalnicu Vasi Mičiću, kažu u Komisiji za nagrade i priznanja.

Velikogospojinska povelja sa zlatnim grbom grada i Zahvalnica grada dodjeljuju se povodom 28. avgusta, Dana grada i to na svečanoj sjednici Skupštine grada.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here