Vijesti Društvo Predsjednica Cvijanović posjetila Derventu i porodicu Savković – VIDEO

Predsjednica Cvijanović posjetila Derventu i porodicu Savković – VIDEO

0

Predsjednica Srpske posjetila je danas i opštinu Derventa u kojoj je obišla porodicu Savković. Supružnici Slavica i Dejan za 20 godina braka podigli su osmoro djece, stambeno su zbrinuti i imaju vlastiti biznis.

Sa tim kako funkcionišu sa pet sinova i tri kćerke upoznali su predsjednicu, koja im je bila u gostima. Nasmijani, veseli, lijepo vaspitani, oduševili su predsjednicu koja kaže da su Savkovići svijetao primjer organizovanosti i uspješnosti.

Ovo je sigurno jedna od najljepših posjeta tokom cijelog životnog i radnog vijeka, da sam se našla ovdje i podijelila sa njima ljubav ovog doma i ugodnost koju ova porodica garantuje. Podrška divnim ljudima, roditeljima ove divne djece – istakla je Cvijanović.

Ponosan je na njih i prvi čovjek Dervente Milorad Simić. Kaže da i on potiče iz višečlane porodice i dobro razumije život u njoj.

Kao znak pažnje predsjednica i načelnik uručili su im prigodne poklone, a ni Savkovići nisu ostali dužni. Kažu da im je čast što su ugostili predsjednicu, pa su joj pripremili darove.

Derventa Cafe/RTRS/K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here