Vijesti Najave i obavještenja Predstava „Mrešćenje šarana“ sutra u Centru za kulturu

Predstava „Mrešćenje šarana“ sutra u Centru za kulturu

0

„Mrešćenje šarana“, komad nastao po tekstu Aleksandra Popovića i u režiji Dejana Cicmilovića, u nedjelju, 6. avgusta, biće izveden u Velikoj sali Centra za kulturu sutra (nedjelja, 6. avgust).

Ovo dramsko djelo Aleksandra Popovića skida tabu sa teme Informbiroa i Golog otoka i duhovito prikazuje okrutne odnose i surovu borbu za vlast između ljudi koji su jedni drugima bliski.

„Mrešćenje šarana“ je uzbudljiva životna priča o tome kako na malog, prosečnog čovjeka utiče rat, smjene vlasti i politički režimi, partijska načela i ideologije.

Aleksandar Popović u „Mrešćenju“ govori o iskonskom nemoralu, ideološkoj zaslepljenosti i nedoslednoj prilagodljivosti svojih junaka.

Izvođenje predstave, u organizaciji Narodne biblioteke, je zakazano za 20 časova, a ulaz je besplatan.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here