Vijesti Kultura i obrazovanje Predstavom “Ne ćuti–ne trpi” osnovcima skrenuta pažnja na problem nasilja adolescenata

Predstavom “Ne ćuti–ne trpi” osnovcima skrenuta pažnja na problem nasilja adolescenata

0

Članovi Dramskog studija Narodne biblioteke “Branko Radičević” su juče u prostorijama HKD “Napredak” izveli predstavu “Ne ćuti – ne trpi” za učenike osnovnih i srednjih škola.

Jedna je to od aktivnosti koje Udruženje žena „Derventa“ provodi u okviru realizacije projekta “Prevencija seksualnog i rodnog nasilja”, podržanog od Američke ambasade u BiH.

Učenici su s pažnjom pratili događaje na sceni i aplauzom su pozdravili izvođače. U razgovoru s njima nakon izvođenja predstave iznijeli su svoja mišljenja o poruci koju su im mladi glumci prenijeli, kažu u Udruženju žena Derventa.

Predstava govori o verbalnom i fizičkom nasilju koje se dešava u srednjoškolskom uzrastu i namijenjena je djeci, roditeljima, ali i nastavnicima i profesorima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here