Vijesti Kultura i obrazovanje Premijera najmlađih glumaca: Predstavom upozorili na važnost zdrave ishrane – FOTO

Premijera najmlađih glumaca: Predstavom upozorili na važnost zdrave ishrane – FOTO

0

Najmlađi polaznici Škole glume u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” večeras su u Napretkovom domu premijerno izveli predstavu “Veselo povrće”.

Predstava je edukativnog karaktera i govori o “borbi” povrća sa slatkišima i “brzom” hranom, odnosno o važnosti zdrave ishrane za djecu i odrasle, kaže dramaturg Siniša Tešanović, režiser predstave po tekstu Radmile Knežević.

U predstavi igra 15 glumaca starosti od 6 do 12 godina. Radili smo vrijedno, uz pomoć interneta tokom strožijih epidemloških mjera, tako da se nadamo da smo opravdali očekivanja publike. Uz pomoć Mirka Filipovića organizovali smo predstavu u većem i akustičnijem prostoru, s obzirom da je interesovanje veliko, rekao je Tešanović, pozvavši sve zainteresovane od 6 do 106 godina da se pridruže jednoj od tri starosne grupe.

Prihod od prodaje ulaznica, istakao je, iskoristiće za nabavku kostima i troškove putovanja na gostovanja za koje već imaju pozive, kako najmlađe tako i starijih grupa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here