Vijesti Sport Prijateljski sastanak: Delegacija RK Derventa razgovarala sa direktorom Borca

Prijateljski sastanak: Delegacija RK Derventa razgovarala sa direktorom Borca

0

Delegacija Rukometnog kluba Derventa, koju su činili predsjednik uprave Slaven Šmulja i član Upravnog odbora Saša Dobrilović, sastala se juče sa direktorom banjalučkog Borca Vladimirom Brankovićem.

Drago nam je zbog razgovora sa direktorom Borca Brankovićem koji nas je dočekao u prijateljskom raspoloženju. Razgovarali smo o saradnji naša dva kluba u narednom periodu i donosimo pozitivne utiske, naglasio je Šmulja nakon sastanka.

On je istakao da će u srijedu biti održana Skupštinu kluba na kojoj će biti donesena konačna odluku o nastupu u Premijer ligi BiH.

Podsjećamo, rukometno prvenstvo Republike Srpske za sezonu 2019/20 prekinuto je nakon 12. kola zbog pandemije korona virusa, a za šampiona je proglašena ekipa Dervente, koja se u tom trenutku nalazila na prvom mjestu na tabeli, uz dva boda više od Hercegovine iz Nevesinja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here