Vijesti Sport Prijateljski sastanak: Delegacija RK Derventa razgovarala sa direktorom Borca

Prijateljski sastanak: Delegacija RK Derventa razgovarala sa direktorom Borca

0

Delegacija Rukometnog kluba Derventa, koju su činili predsjednik uprave Slaven Šmulja i član Upravnog odbora Saša Dobrilović, sastala se juče sa direktorom banjalučkog Borca Vladimirom Brankovićem.

Drago nam je zbog razgovora sa direktorom Borca Brankovićem koji nas je dočekao u prijateljskom raspoloženju. Razgovarali smo o saradnji naša dva kluba u narednom periodu i donosimo pozitivne utiske, naglasio je Šmulja nakon sastanka.

On je istakao da će u srijedu biti održana Skupštinu kluba na kojoj će biti donesena konačna odluku o nastupu u Premijer ligi BiH.

Podsjećamo, rukometno prvenstvo Republike Srpske za sezonu 2019/20 prekinuto je nakon 12. kola zbog pandemije korona virusa, a za šampiona je proglašena ekipa Dervente, koja se u tom trenutku nalazila na prvom mjestu na tabeli, uz dva boda više od Hercegovine iz Nevesinja.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here