Vijesti Društvo Prikuljeno 80 doza krvi

Prikuljeno 80 doza krvi

0

U trećoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog krsta Derventa prikupljeno je 80 doza tečnosti koja život znači od 151 davaoca.

Inače, današnja akcija bila je 89 od 1993. godine od kada CK organizuje dobrovoljno ovaj vid dobročinstva.

Zahvaljujem se, prije svega, našim redovnim dobrovoljnim davaocima krvi, našim učenicima i svima drugim. I današnja akcija je potvrda tradicije dobrovoljnog davanja krvi i već duži niz godina organizujemo tri godišnje akcije. Rad sa omladinom donosi rezultat, rekao je sekretar organizacije Radislav Kujundžić, zahvalivši se Gradskoj upravi na podršci.

Danas je prvi put krv dao mladi Velibor Knežević, dok je Borislav Radanović po 96. put darivao najdragocijeniju tečnost.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here