Vijesti Društvo Prikupili 700 maraka za Dragojeviće – FOTO

Prikupili 700 maraka za Dragojeviće – FOTO

0

Na humanitarnom pikado turniru kojeg su organizovali humanitarna organizacija Srbi za Srbe i kafe “Skodex” prikupljeno je 700 maraka namijenjenih za pomoć porodici Dragojević.

Na turniru su učestvovala 34 igrača iz Dervente, Banjaluke, Prnjavora, Prijedora, Doboja i Tešnja, a s obzirom da je učešće bilo 10 maraka, jasno je da su se mnogi učesnici odrekli i više novca, kao i da su akciju podržali i brojni sugrađani koji nisu učestvovali na turniru.

– Inače, prvo mjesto osvojio je Ilija Ćato (Banja Luka), drugo Milutin Mićo Savanović (Banja Luka), treće Zoran Vrhovac (Prnjavor). a četvrto Đorđe Ikić (Derventa). Kutija za pomoć se i dalje nalazi u kafeu “Skodex” tako da svi koji žele mogu da daju svoj doprinos i dalje, saopštili su organizatori.

Podsjećamo, organizacija Srbi za Srbe pokrenula je akciju “Poziv po poziv, ciglu po ciglu” sa ciljem da porodici Dragojević, majci Željani i šestoro djece, obezbijedi novu kuću.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here