Vijesti Društvo Prikupili 700 maraka za Dragojeviće – FOTO

Prikupili 700 maraka za Dragojeviće – FOTO

0

Na humanitarnom pikado turniru kojeg su organizovali humanitarna organizacija Srbi za Srbe i kafe “Skodex” prikupljeno je 700 maraka namijenjenih za pomoć porodici Dragojević.

Na turniru su učestvovala 34 igrača iz Dervente, Banjaluke, Prnjavora, Prijedora, Doboja i Tešnja, a s obzirom da je učešće bilo 10 maraka, jasno je da su se mnogi učesnici odrekli i više novca, kao i da su akciju podržali i brojni sugrađani koji nisu učestvovali na turniru.

– Inače, prvo mjesto osvojio je Ilija Ćato (Banja Luka), drugo Milutin Mićo Savanović (Banja Luka), treće Zoran Vrhovac (Prnjavor). a četvrto Đorđe Ikić (Derventa). Kutija za pomoć se i dalje nalazi u kafeu “Skodex” tako da svi koji žele mogu da daju svoj doprinos i dalje, saopštili su organizatori.

Podsjećamo, organizacija Srbi za Srbe pokrenula je akciju “Poziv po poziv, ciglu po ciglu” sa ciljem da porodici Dragojević, majci Željani i šestoro djece, obezbijedi novu kuću.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here