Vijesti Društvo Priprijetilo nevrijeme: Iz Dervente dejstvovano sa šest protivgradnih raketa

Priprijetilo nevrijeme: Iz Dervente dejstvovano sa šest protivgradnih raketa

0

Sinoć je u periodu od 19.39 – 21.41 časova dejstvovano sa 20 protivgradnih stanica odakle su ispaljene ukupno 22 protivgradne rakete.

Najviše je dejstvovano sa teritorije Srbca odakle je sa 7 stanica ispaljeno 8 raketa, dok je iz Gradiške sa 5 stanica dejstvovano sa 6 raketa, iz Prnjavora su ispaljene 2 rakete, a iz Dervente sa 6 stanica dejstvovano sa 6 raketa.

Od 19 časova radarskim sistemima pratili smo oblačnost u zapadnoj vazdušnoj struji, koja ugrožava teren Prijedora, Banjaluke, Gradiške, Laktaša, Srpca, Prnjavora i kasnije Dervente, Trebave i Posavine. Bilo je grmljavina sa pljuskovima na koje nije trebalo dejstvovati. Preventivno smo dejstvovali na 3 jače ćelije da spriječimo pojave grada, saopšteno je iz Protivgradne preventive Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here