Vijesti Najave i obavještenja Profesor doktor Branislav Mihajlović održaće predavanje o principima dobrog zdravlja

Profesor doktor Branislav Mihajlović održaće predavanje o principima dobrog zdravlja

0

Centar za kulturu Derventa u saradnji sa Centrom za biomedicinu iz Banja Luke organizuje predavanje o zdravom životu u srijedu, 18. januara, sa početkom u 18 časova.

Predavanje „Principi odličnog zdravlja” održaće prof. dr Branislav Mihajlović koji će govoriiti o imunitetu i savremenim bolestima, stresu, depresiji te o hrani kao izvoru zdravlja, ali i bolesti.

Branislav Mihajlović je rođen 17.03.1970. godine u Banjaluci. Diplomirao je medicinu na Medicinskom fakultetu u Banjaluci, a doktorski rad pod naslovom “Uticaj ishrane na nivo holesterola u serumu” je odbranio 2011. godine. Promovisan je u zvanje docenta 2011. godine na užim naučnim oblastima “Javno zdravlje i zdravlje životne sredine” i “Ishrana i dijetetika”, a 2016. godine je izabran u zvanje profesora. Predsjednik je Instituta za biomedicinu u Banjaluci.

Autor i voditelj je serije emisija pod nazivom “Zakoni zdravlja” i “Misterije postanja” koje su emitovane na BHRT i na preko 50 regionalnih TV stanica u bivšoj Jugoslaviji. Gostovao je na HRT i RTRS-u, kao i na tribinama na temu zdravlja i stvaranja.

Autor je knjiga “Zakoni zdravlja”, “Zdravlje počinje danas”, “Tajne fizičkog i duhovnog zdravlja” i “Ishrana i zdravlje”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here