Vijesti Najave i obavještenja Promocija knjige “Biram slobodu” autorke Vesne Teofilović

Promocija knjige “Biram slobodu” autorke Vesne Teofilović

0

U organizaciji Centra za kulturu i Udruženja novinara i dopisnika održaće se promocija knjige “Biram slobodu”, autorke Vesne Teofilović, pedagoga i psihoterapeuta u edukaciji.

– Ova knjiga nastala je iz želje da sa svima vama, koji je budete čitali, podijelim svoj lični put razvoja i promjene i sve ono što može da vama bude od koristi na putu otkrivanja vaše lične istine, istakla je autorka, dodajući da se knjiga odnosli na njeno lično iskustvo, stavove, psihoterapijeske teme, filozofske misli i slično.

Pored autorke, o knjizi će govoriti Ivana Živković, magistar psihologije i psihoterapeut u edukaciji i Nenad Simić, novinar i pisac.

Promocija knjige će se održati 20.02. u 19 časova, u prostorijama Centra za kulturu.

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here