Vijesti Hronika Provedena kontrola vozača traktora i radnih mašina, otkriven veliki broj prekršaja

Provedena kontrola vozača traktora i radnih mašina, otkriven veliki broj prekršaja

0

Protekle sedmice na području Policijske uprave Doboj provedena je regionalna akcija pojačane kontrole vozača traktora i radnih mašina tokom koje je kontrolisano 142 vozača.

Kod njih 94 utvrđeni su prekršaji koje predviđa Zakon o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Izdato je 20 prekršajnih naloga zbog upravljanja traktorima i radnim mašinama koji nisu imali ispravne propisane uređaje i opremu i 58 prekršajnih naloga zbog nekorištenja propisane svjetlosne signalizacije. Zbog upravljanja neregistrovanim traktorima i radnim mašinama sankcionisano je osam vozačaa, dva vozača traktora i radnih mašina sakcionisana su zbog alkoholisanosti, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače da poštuju saobraćaje prospise, te da ne upravljaju vozlima pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here