Vijesti Hronika Provedena regionalna akcija kontrole vozača na opijate

Provedena regionalna akcija kontrole vozača na opijate

0

Policijska uprava Doboj provela je proteklog vikenda regionalnu akciju pojačane kontrole vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Tokom akcije ukupno su kontrolisana 332 učesnika u saobraćaju pri čemu je kod 49 lica utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, dok je pet lica sakcionisano zbog upravaljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih lijekova. Tokom navedene akcije sedam lica je lišeno slobode zbog alkoholisanosti, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za ostale učinjene prekršaje iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 67 prekršajnih naloga.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here