Vijesti Društvo Prvačićima uručene školske torbe i pribor

Prvačićima uručene školske torbe i pribor

0

Danas su u područnim i centralnim osnovnim školama podijeljene školske torbe i školski pribor za 191 prvačića koji su ove školske godine upisani u derventske škole. Ove školske godine upisan je jedan učenik manje u odnosu na prethodnu.

Gradonačelnik Milorad Simić školske potrepštine uručio je novoupisanim učenicima u osnovnim školama “19. april” i “Nikola Tesla”.

Inače, u OŠ “Nikola Tesla” upisana su 94 učenika, od kojih 89 u centralnoj, dva učenika u područnoj školi u Maloj Sočanici, a po jedan u Polju i Gornjem Višnjiku. U centralnu OŠ “19. april” upisano je 55 prvačića, šest u Trstenicma, četiri u Agićima i jedan u Miškovcima.

U centralnu školu “Đorđo Panzalović” u Osinji upisano je 12 učenika, četiri u područnoj školi u Gornjim Ceranima i jedan u Crnči.

U centralnoj kalenderovačkoj školi “Todor Dokić” upisano je 7 učenika, a u područnoj školi u Drijenu još tri.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here