Vijesti Kultura i obrazovanje Putopisac Zoran Matić u Biblioteci predstavlja zbirku priča “Upoznajte Balkan”

Putopisac Zoran Matić u Biblioteci predstavlja zbirku priča “Upoznajte Balkan”

0

U Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” narednog utorka (12. septembar) očekuje nas promocija nove knjige banjalučkog putopisca novinara Zorana Matića koja nosi naziv “Upoznajte Balkan.

Nakon uspješnog vodiča “Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu” koja prikazuje 150 turističkih lokacija i zanimljivih mjestau BiH i koji je prodan u više od 5.000 primjeraka, svjetlost dana su ugledale još dvije knjige pod nazivom “Putovanje kroz Balkan 1” i “Putovanje kroz Balkan 2”, što čini zajedničku trilogiju koja objedinjuje sve turističke ljepote.

Predstavljene knjige olakšavaju putovanja, predložu mjesta i avanture koje je i sam autor doživio tokom tri godine intenzivnog rada i sakupljanja materijala.

Promocija je zakazana za 19.30 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here