Vijesti Društvo “Rad policije u zajednici”: Rukovodstvo PS Derventa posjetilo niz ustanova i organizacija...

“Rad policije u zajednici”: Rukovodstvo PS Derventa posjetilo niz ustanova i organizacija od značaja za bezbjednost

0

Komandir Policijske stanice Derventa Milomir Balatunović i pomoćnik komandira Aleksadnar Đekić juče su održali radne sastanke sa direktorima i predstavnicima ustanova i organizacija koji svojim djelovanjem na području grada Dervente predstavljaju važnije subjekte bezbjednosti.

Radni sastanci održani su sa direktorom Javne ustanove „Budućnost“ Vladanom Popovićem, direktorom dječijeg obdaništa „Trol“ Gordanom Simić, predsjednikom Sportskog ribolovnog društva „Ukrina“ Nikolom Strinićem, upravnikom Šumske uprave Derventa Teodorom Glišićem, predsjednikom Lovačkog udruženja „Motajica“ Darkom Bećarevićem i predstanicima auto-škola koje djeluju na području Dervente.

Pored policijskih organizacija kao važnog subjekta bezbjednosti jeste lokalna zajednica, institucije i organizacije društva koje kroz svoj djelokrug rada mogu doprinijeti poboljšanju bezbjednosti. S tim u vezi Policijska stanica Derventa u cilju očuvanja stanja bezbjednosti i povećanja nivoa bezbjednosti kroz projekat Rad policije u zajednici zajednički djeluje sa svim drugim subjektima društva koji svojim djelovanjem mogu doprinijeti stanju bezbjednosti grada Dervente, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Razgovarano je o planovima u pogledu zajedničkog rada i sprovođenja zajedničkih aktivnosti, a tom prilikom rukovodstvo Policijske stanice Derventa i rukovodstvo ustanova i organizacija izrazilo spremnost za nastavak zajedničke saradnje i njenog unapređenja, a sve u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti svih građana Dervente.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here