Vijesti Društvo Raspisan javni pozivi ponuđačima za 23 putna pravca, stigle dvije ponude

Raspisan javni pozivi ponuđačima za 23 putna pravca, stigle dvije ponude

0

Gradska uprava Derventa raspisala je početkom jula postupak javne nabavke za 23 projekta za koje su stvoreni uslovi za raspisivanje tendera, saopšteno je iz GU Derventa.

U skladu sa postavljenim rokovima pristigle su dvije blagovremene ponude, koje su danas (26.07.) otvorene uz prisustvo predstavnika ponuđača. Komisija će u narednom periodu pristupiti evaluaciji ponuda, uz provjeru svih kvalifikacionih uslova koji su traženi od ponuđača, predložiti zakazivanje elektronske aukcije ukoliko ponude budu potpune i prihvatljive i nakon toga donijeti svoju preporuku o zaključivanju ugovora, stoji u saopštenju.

Postupak javne nabavke odnosi se na nastavak izgradnje dionice Stjepanovića brdo prema izletištu Prljača u Donjim Ceranima, izgradnja puta Jaćimovići – Stankovići u Osinji, nastavak izgradnje puta u Gornjim Kalenderovcima (zaseok Petkovići-Aničići), te izgradnju puteva u ulici Branka Ćopića i u ulici Kosovka djevojka u Novom naselju.

Predmet poziva je i izgradnja puta Djevojačko groblje-Nedinići-Osinja bare u Crnči, izgradnja dionice Majstorovića vrelo-prodavnica Ananija u Osinji, uređenje putnog pravca u Novim Lužanima, izgradnja puta Brdo Savića – groblje Mala Sočanica – Ćorići u Maloj Sočanici, izgradnja puta Kalemčići-groblje u Gornjim Ceranima, izgradnja puta u zaseoku Danilovići u Velikoj Sočanici, te izgradnja puta Milinkovići u Trstencima.

Ponude su stigle i za nastavak izgradnje puta Leksija-Bajkovac u Gornjoj Lupljanici, izgradnju pristupnog puta Nagradići-Baleševići u Crnči, izgradnju pristupnog puta Jagodići-Erići u Crnči, kao i za izgradnju puta Lupljanica-Vrhovi-Derventa, tačnije dionicu od Leksije – Đukić/Čolići – do skretanja za pravoslavno groblje.

Obuhvaćeni su nastavak izgradnje puta škola-Gatarići-Tepići u Donjim Ceranima, nastavak izgradnje puta Marići-Radiškovići u Pojezni, nastavak izgradnje putnog pravca Kalemčići-Jošića bare-Petrin Han . dionica kod Adžića/Ilića, završetak izgradnje puta u dionica škola-Jevtići-Milići u Miškovcima, izgradnja puta Dubočac-Pjevalovac-groblje, nastavak izgradnje puta u naselju Drin, te pristupni put sportsko rekreativnoj stazi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here