Vijesti Kultura i obrazovanje Rasplesani mališani “okupirali” Trg oslobođenja – FOTO

Rasplesani mališani “okupirali” Trg oslobođenja – FOTO

0

Plesne i likovne radonice, koje je organizovao vrtić “Trol” u okviru obilježavanja trećeg dana Dječije nedjelje, izmamile su brojne mališane i njihove roditelje na Trg oslobođenja. Dječija nedjelja se ove godine održava pod motom “Drugarstvo čuvajmo – ljubav njegujmo”.

Danas smo priredili plesne radionice, a vođa radionica je jedna od derventskih predstavnica na festivalu „Ritam Evrope“ koja je i koordinator projekta „Rastimo uz ples“ Ivana Simić, istakla je direktorica vrtića Gordana Simić.

Istovremeno su provođene i kreativne radionice profesora i umjetnika Jelene Bardak, Vujadina Maleševića, Ines Divnić, Nebojše Ložnjakovića, Zdenka Bećarevića, Gorana Bjelića i Slavena Vukovića.

Takođe, stručna lica “Kutka za rani rast i razvoj”, u saradnji sa JU ” Budućnost”, provela su ove radionice sa ekipom djece sa smetnjama u razvoju.

U četvrtak u marketima „Đurić“, Retail parku i Hiper marketu Kort „trolovci“ će pripremiti humanitarne bazare, a dan kasnije i šaljivu predstavu za djecu „Dječija prava“, u internoj izvedbi vaspitača i animatora.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here