Vijesti Najave i obavještenja Retail Park: Uskoro svečano otvaranje

Retail Park: Uskoro svečano otvaranje

0

Za manje od 20 dana biće otvoren “Retail Park”, prvi tržni centar ove vrste u BiH. Svečano otvaranje planirano je 24. avgusta.

13936643_10207198572141864_1883790601_n

Ova vrsta trgovinskih centara do sada nije bila zastupljena u našoj zemlji, tako da će Derventa biti prva lokalna zajednica u BiH koja će se moći pohvaliti takvom vrstom objekata. Njih karakteriše to što kupci direktno ulaze u trgovine, a ne u zajednički prostor, kao u tradicionalnim tržnim centrima. Zahvaljujući takvom praktičnijem i jeftinijem načinu gradnje, zakup prostora je povoljniji, što omogućava niže cijene krajnjem kupcu za oko 15 posto.

U izgradnju prostora od oko 14.000 kvadrata, smještenih u dvije lamele, do završetka izgradnje uložiće se oko 10 miliona maraka. Do sada je završena jedna lamela, korisnog prostora od ok 6.000 kvadrata.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here