Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Od 27. maja isključenja u selima i prigradskim naseljima

RJ Derventa: Od 27. maja isključenja u selima i prigradskim naseljima

0

Preduzeće „Elektro Doboj RJ Derventa“ obavještava svoje kupce o prekidima u isporuci električne energije za pojedina naselja.

U nedjelju (27. maja) od 08 do 10 i od 14 do 16 časova bez električne energije ostaće Derventski lug, Svilengrad, Omeragići, Novo naselje, Jasenci, Potočani, Dželinjak, Begovača, Kukavice, Osojci i Bišnja, te Ulica 16. Krajiške i Srpske vojske (od raskrsnice za Omergiće do D. luga). Radovi sa potrebom isključenja u dva naznačena vremenska termina na duplom sistemu dalekovoda Derventa 2 – Miškovci, a ukoliko budu okončani prije isteka naznačenih termina doći će do ranijeg uključenja kupaca.

U ponedjeljak i utorak (28. i 29. maj) od 08.30 do 14 časova zastoji u isporuci električne energije biće na području sela Velika Sočanica „Šereg“ i „Malojčani“, a radi se o nastavku radova na rekonstrukciji priključaka. Selektivna isključenja kupaca u naznačenom vremenskom periodu.

Od 30. maja do 01. juna u periodu od 9 do 14 časova bez električne energije biće kupci u selima Gornji Detlak “Kovačevići” gdje se izvode radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže, izgradnja magistralnih. Selektiva isključenja kupaca u naznačenom vremenskom peridu.

Obavještavamo kupce da je u toku i rekonstrukcija niskonaponske mreže na terenu naselja Trstenci Kladari , Trstenci Grabici i G. Detlak kolonija bez isključenja (ugradnja stubova i betonskih temelja).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here