Vijesti Najave i obavještenja RJ Derventa: Zbog zamjene bandera nekoliko sela bez električne energije

RJ Derventa: Zbog zamjene bandera nekoliko sela bez električne energije

0

Zbog planiranih radova na zamijeni dotrajalih stubova doći će do prekida u napajanju električnom energijom u nekoliko sela.

U srijedu i četvrtak (15. i 16. januar) bez napajanja električnom energijom će ostati potrošači koji se napajaju sa odcjepnog dalekovoda za Donju Osinju u vremenu od 9 do 14 časova u dijelu Osinje, u Donjoj Osinji i zaselku Perići u Crnči.

Takođe, potrošači na području Osinje, Pojezine, Donjih Cerana, Gornjih Cerana i Velike Sočanice tokom navedenih dana ostaće bez napajanja električnom energijom u kratkotrajnim periodima od 9 do 9:05 i 14 do 14:05 zbog izbacivanja i ubacivanja linijskog rastavljača za Donju Osinju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here