Vijesti Društvo Rukovodstvo MUP-a posjetilo Policijsku stanicu Derventa

Rukovodstvo MUP-a posjetilo Policijsku stanicu Derventa

1

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, zajedno sa načelnikom Policijske uprave Doboj Slobodanom Radinkovićem, posjetili su juče Stanično odjeljenje policije Vukosavlje i policijske stanice Brod i Derventa.

Prilikom ove posjete razgovarali su sa komandirima policijskih stanica Modriča, Brod, Derventa i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje o stanju bezbjednosti na područjima koje operativno pokrivaju i isto je ocijenjeno zadovoljavajućim.

Ovom prilikom ministar i direkor su upoznati sa kadrovskom popunjenošću ovih stanica koje su značajno zanovljene mladim kadrovima sa policijske akademije, kao i o materijalno tehničkoj opremljenosti.

Posjeta je iskorištena da se ministar i direktor sastanu i sa načelnikom opštine Vukosavlje prilikom čega je saradnja policije i lokalne zajednice ocijenjena kao dobra.

Ove posjete su organizovane sa ciljem sagledavanja stanja na terenu i upoznavanja sa problemima sa kojima se suočavaju policijski službenici u svom radu.

MUP RS

1 komentar

  1. Kad ministar i direktor policije kažu da je stanje zadovoljavajuće znači da će se sve zataškati.Ne treba uznemiravati jer će biti manje pljačke od strane policije i političara.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here