Vijesti Hronika Tokom vikenda sedamdeset vozača sankcionisano zbog alkohola i opijata

Tokom vikenda sedamdeset vozača sankcionisano zbog alkohola i opijata

3

Policijska uprava Doboj je proteklog vikenda provela pojačanu kontrolu učesnika u saobraćanju na zloupotrebu alkohola i opijata tokom koje je kontrolisano 627 učesnika u saobraćaju.

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iz saobraćaja su isključena 63 vozača, od kojih je sedam lišeno slobode zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 g/kg, kažu u Policijskoj upravi Doboj.

Slobode je lišeno i sedam lica zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga. Takođe, evidentirano je 127 prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, koji nisu bili predmet akcije, navode u saopštenju.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače, da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Derventa Cafe

PODIJELI

3 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here