Vijesti Društvo Sedmična vremenska prognoza (9. do 15. februar)

Sedmična vremenska prognoza (9. do 15. februar)

0

Prema prognozama meteorologa na području opštine Derventa i naredne sedmice nas očekuju niske temperature, ali bez obilnijih snježnih padavina. Krajem sedmice prestanak svih padavina i nešto više temperature.

derventa vremenska prognoza

Ponedjeljak: Postoji mogućnost da će snježnih padavina biti još sutra, mada ne u intezitetu koji je bio prethodnih dana. Ujutro nas očekuje mraz i temperatura od -3 stepena, dok tokom dana može doći do kiše sa susnježicom. Najviša temperatura oko 1 stepen Celzijusa.

Utorak: U utorak se očekuje kišno i hladno vrijeme sa najvišom dnevnom temperaturom od 2 stepena.

Srijeda i četvrtak: Od sredine sedmice meteorolozi predviđaju prestanak svih padavina, ali i vrlo niske jutarnje temperature. U srijedu i četvrtak nas očekuju hladna jutra sa jutarnjim temperaturama ispod nule, dok će preko dana preovlađivati oblačno vrijeme sa temperaturama oko 3 stepena.

Petak: Poslednji radni dan bi, prema prognozama, trebao proteći u vedrom vremenu koje neće pratiti i više temperature. Ujutro od -1 do dnevna 4 stepena.

Vikend: Vedri petak je uvod u nešto topliji vikend sa dnevnom temperaturama do 6 stepeni Celzijusa, bez padavina.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here