Vijesti Društvo Siki i prijatelji častili petoro članova “Sunca” boravkom na moru

Siki i prijatelji častili petoro članova “Sunca” boravkom na moru

1

Grupa Internacionalnog multireligijskog i interkulturnog centra “Zajedno” – Siki i prijatelji – ponovo je obradovala članove Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama “Sunce”.

Ovoga puta obezbijedili smo sredstva za boravaka petoro članova ove godine na moru. Sredstva su donirali Azra Dervišefendić, Mersija i Jasmin Tatarević, Blaženko Kljajić i Muhamed Memić, Mirsad Haurdić – Agini, Mirsad Haurdić Šabanov, Dino i Dada Haurdić, a na more će otputovati  Stefan Vaselić, Dejan Knežević, Srđan Milanković, Nevena Savić i Željko Đurić, saopšteno je iz IMIC-a.

Nakon dodjele sredstava za ljetovanje, Samila i Sudo Sadiković organizovali su ručak za djecu sa posebnim potrebama, a druženje je kasnije nastavljeno uz igranje bilijara.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here