Vijesti Društvo Siki i prijatelji još jednom usrećili članove “Sunca”

Siki i prijatelji još jednom usrećili članove “Sunca”

0

Grupa humanitaraca okupljena oko IMIC “Zajedno” u Derventi i ove godine je organizovala boravak članova iz Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama “Sunce” na Vlašiću.

Djeca uživaju u zimskim radostima i druženju, a sve to ne bi bilo moguće bez divnih ljudi koji ih iz godinu u godinu svojim humanitarnim radom usrećuju, kažu u IMIC-u.

Veliko hvala našim divnim humanitarcima na čelu sa Mirsadom Sikije Haurdićem, Blaženkom Kljajićem, Goranom Kojićem i brojnim drugim našim Dervenćanima koji su rasuti po svijetu, koji ovim gestom pokazuju da ne zaboravljaju svoj grad i one kojima je pomoć potrebna, naglašavaju iz IMIC-a.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here