Vijesti Kultura i obrazovanje Školu napuštaju kao formirani ljudi: Maturanti SŠC “Mihajlo Pupin” obilježili završetak srednjoškolskog...

Školu napuštaju kao formirani ljudi: Maturanti SŠC “Mihajlo Pupin” obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja – FOTO

0

Danas je 109 matruranta SŠC „Mihajlo Pupin“ simbolično obilježilo završetak svog srednjoškolskog obrazovanja.

Gimnazijalci, tehničari informatike, tehničari informacionih tehnologija, električari-instalateri i autoelektričari kraj završne školske godine proslavili su sa svojim razrednicima u školskom dvorištu.

Poznati zvuk školskog zvona u pet minuta prije 10 časova označio je rastanak od još jedne sjajne generacije učenika. Bezbroj uspješnih takmičenja, osvojenih prvih mjesta iz brojnih predmeta govori nam o sjajnoj i upornoj djeci. Nakon školskog zvona, po običaju, učenici su u koloni auta krenuli kroz grad. U ovu školu su došli kao pomalo uplašena djeca, a iz nje odlaze kao formirani, dobri ljudi. Ostvarite svoje snove, ma gdje bili, poručili su maturantima iz SŠC „Mihajlo Pupin“.

I dok će nekima ovo biti zadnji dan proveden u školskim klupama, mnogi će obrazovanje nastaviti na fakultetima i time okrenuti novu stranicu u svojim životima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here