Vijesti Najave i obavještenja “Smeh i samo smeh”: Ivan Bekjarev gostuje u derventskom Centru za kulturu

“Smeh i samo smeh”: Ivan Bekjarev gostuje u derventskom Centru za kulturu

0

U derventskom Centru za kulturu poznati glumac Ivan Bekjarev izvešće svoju monodramu “Smeh i samo smeh”.

Radi se o “koktelu” od 30 manjih monodrama sačinjenih od najduhovitijih tekstova najboljih književnika, novinara i humorista, kao što su Dušan Radović, Milovan Vitezović, Ljubivoje Ršumović, Brana Cvetković, Jovan Hadžikostić i drugi, ali i pozorišnih monologa, drama i komedija V. Šekspira, R. Harvuda, B. Nušića, V. Stevanovića, M. Dimića i drugih.

Poseban segment predstave je izbor najlepših stihova F.G. Lorke, M. Bišipa, M. Rakića, A. Šantića, a sve to začinjeno je izborom najreprezentativnijih bisera narodnog stvaralaštva sačuvanih zahvaljujući velikom delu Vuka Karadžića, stoji u pozivu na predstavu.

Bekjarev je poznat ljubiteljima filma po ulogama u serijama Bolji život, Srećni ljudi, Porodično blago i drugim ostvarenjima.

Predstava je izvođena na uspešnim gostovanjima u Australiji, Americi, Londonu, Cirihu i ostalim krajevima Evrope i svijeta.

Bekjarev će u Derventi nastupiti u četvrtak, 19. juna, u 20 časova, a ulaz je besplatan.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here