Vijesti Sport SRD “Ukrina”: Održana redovna Izborna skupština, udruženje dobilo novo rukovodstvo

SRD “Ukrina”: Održana redovna Izborna skupština, udruženje dobilo novo rukovodstvo

0

Danas je održana redovna godišnja Izborna skupština Sportsko-ribolovnog društva “Ukrina” na kojoj su usvojeni svi izvještaji za 2017. godinu, kao i Plan i program rada, Finansijski plan i Plan Takmicarske komisije za tekuću godinu.

Funkciju predsjednika Upravnog odbora u narednom periodu obavljaće Nikola Strinić, a predsjednika Skupštine Mirko Bjelić. Izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odora, Disciplinska komisija, Takmičarska komisija i Komisija za ekologiju i zaštitu životne sredine.

Skupštini je prisustvovalo 27 od ukupno 33 delegata, dok su se među gostima našli predsjednik SRS RS Zdravko Ostojić, predstavnici društava iz Prnjavora i Teslića, službenici Granične policije, donatori i druge zvanice.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here