Vijesti Društvo Sud odbio tužbu Zemunovića, Radanović ostaje predsjednik Skupštine

Sud odbio tužbu Zemunovića, Radanović ostaje predsjednik Skupštine

1

Okružni sud u Doboju je prije desetak dana odbio kao neosnovanu tužbu Mirka Zemunovića protiv rješenju o opozivu sa funkcije predsjednika Skupštine grada Derventa, tako da će ovu funkciju i dalje obavljati Bojan Radanović.

Zemunović je u tužbi tvrdio da u osporenom rješenju nisu navedeni adekvatni razlozi zbog kojih je smijenjen sa funkcije, odnosno nije naveden pravni osnov za razrješenje, dok je Sud na osnovu prikupljenih dokaza utvrdio da su povedene sve zakonske procedure, te je odlučio da je tužba neosnovana.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Okružni sud u Doboju je nepismen i pokvaren.Učesnik je u ubistvu i zataškavanju.Sudija ocjenjuje i postavlja medic.dijagnoze pa su ubicu proglasili neuračunljivom u ubijanju a uračunljivom da ne odgovara za ubistvo.Vještaci nemaju nikakvu svrhu kad ih sud kupi za honorar.Ne postoje sudovi ni tužilaštva to se vidi i po tome kako Dodik čuva svoju guzicu,ne pravnim metodom,već političkim demonstracijama pred sudom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here