Vijesti Magazin “Svaka suza i kap znoja se isplatila”: Danijela je uz pomoć “online”...

“Svaka suza i kap znoja se isplatila”: Danijela je uz pomoć “online” treninga smršala nevjerovatnih 40 kilograma

0
Trener Aleksandar i Danijela prilikom njene posjete Fit X-u

Danijela Kuzmanović Stanković, Dervenćanka sa adresom u Minhenu, vjerovatno nije ni sanjala da će joj Fit X-ovi “online” treninzi doslovno promijeniti život za vrlo kratko vrijeme.

Upravo ovi treninzi, u kombinaciji sa promjenom loših životnih navika, doveli su do gubitka nestvarnih 40 kilograma za svega par mjeseci zahvaljujući čemu je napravila fantastičnu transformaciju, ali važnije od svega i popravila zdravlje i fizički izgled.

Na društvenim mrežama i na portalu Derventa Cafe sam vidjela prve informacije o Fit X programu “Transformacija za 90 dana”, kao i rezultate djevojaka i žena koje su bile polaznice. Prosto nisam mogla da vjerujem, mislila sam da je sve to prevara. Ipak, brzo sam se uvjerila da momak čini čuda, kaže kroz osmjeh Danijela, sada već ljubiteljka zdravog života0.

Kako nije imala šta da izgubi (osim kilograma) odlučila je da kontaktira trenera Aleksandra Jeličića koji ju je obradovao informacijom da uskoro planira i formiranje trening grupe koja će trenirati uz pomoć interneta.

I tako je moja transformacija počela februara ove godine. Od tada treniram 3 puta sedmično i iskreno mogu reći da mi je u početku bilo jako, jako teško, bilo je i suza, ali svaka suza i kap znoja se isplatila. Sada sam prosto druga osoba i osjećam se fenomenalno. Ni jedan trening ne propuštam, bez obzira na umor i svakodnevne obaveze za trening mora biti vremena, navika je čudo, naglašava Danijela.

Već nakon prvog mjeseca Danijela je primjetila prve promjene, a nakon drugog stigli su i komplimenti prijatelja i poznanika. Trećeg mjeseca treninga vaga je pokazivala 23 kilograma manje, a što je najvažnije od svega rezultati kontrole krvne slike kod porodičnog ljekara nikad nisu bili bolji.

Doktorica mi je rekla da što god da radim trebam da nastavim dalje. Srce mi je bilo “kao kuca”. Pored treninga sam izmijenila potpuno način svoje ishrane, uz pomoć trenera koji mi je sugerisao šta da jedem i u kojim količinama, zaista je bio dostupan u svako doba dana. Ja sam se zadnjih 12 godina nezdravo hranila, probala sam različite dijete, ali sam brzo odustajala. Uz Acu sam imala podršku i savjete i uspjela sam da se ponovo u svome tijelu osjećam fantastično, presrećna je Danijela.

Na kraju ističe da je ništa neće spriječiti da nastavi učestvovati u Fit X “online” treninzima, te da čak i na odmoru redovno trenira.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here