Vijesti Društvo Svečano otvorene rekonstruisane ulice na Čardaku – FOTO/VIDEO

Svečano otvorene rekonstruisane ulice na Čardaku – FOTO/VIDEO

0

Prošle sedmice na Čardaku je svečano obilježen završetak asfaltiranja i rekonstrukcija nekoliko ulica ovog naselja.

13731494_1190798974275682_7286067974495227153_n

Naime, iznosom od 80.000 maraka, izdvojenim iz budžeta opštine, rekonstruisan je dio Ulice Gavrila Principa, dužine 620 i širine pet metara, dok je na preostali dio iste ulice, dužine 310 metara, postavljena asfaltna podloga, čime je ovo naselje dobilo novi izlaz na zaobilaznicu. Takođe, rekonstrukcijom i asfaltiranjem 410 metara Solunske ulice povezani su Čardak i Gakovac.

Slaviša Đuraš, jedan od članova građevinskog odbora, istakao je da je urađena značajna stvar za naselje i sve koji tu žive, sa čim se složio i Čardaklija Milan Ćorić, koji je istakao da je rekonstruisana ulica koja je osamdesetih napravljena sredstvima mještana.

Načelnik opštine Milorad Simić izrazio je zadovoljstvo što je iz budžeta opštine izdvojen novac za Čardak, koji je sinonim stradanja Dervente.

– Ovo je samo jedan od pedesetak projekata koji se odnose na asfaltiranje putnih pravaca, ne računajući krupne poduhvate poput vodovoda, Novog naselja i Željezničke, istakao je.

Više fotografija pogledajte OVDJE. Video prilog TV K3:

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here