Vijesti Sport Tekstilčev omladinski pogon domaćin UEFA “Grassroots programa”

Tekstilčev omladinski pogon domaćin UEFA “Grassroots programa”

0

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine se i ove godine pridružuje obilježavanju UEFA Grassroots sedmice manifestacijama za najmlađe ljubitelje fudbalske igre, a jedan od domaćina biće i Omladinski pogon FK Tekstilac,

Za ovaj događaj N/FS BiH je donirao 12 Adidas lopti, 20 Adidas markera i 115 majica za članove Omladinskog pogona.

Planiramo da u nedelju, 24. septembra okupimo naše selekcije uzrasta od 2013. do 2017. godišta i da održimo jedno lijepo fudbalsko druženje i da zajedno uživamo u igri. Zadnja sedmica septembra biće u znaku promocije dječijeg fudbala u cijeloj Evropi, pa će tako slike i video snimci sa našeg fudbalskog druženja biti poslate u UEFA u Švicarsku, kaže koordinator Omladinskog pogona Dejan Plisnić, zahvalivši se Savezu na ovoj ukazanoj časti.

“Grassroots program” podrazumijeva fudbal za sve bez obzira na pol, rasu, vjersku i nacionalnu pripadnost, a ove godine jedna od manifestacija održaće se u Derventi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here