Vijesti Sport Tekvandoisti najuspješniji na turniru u Hadžićima, Teofilović najbolji senior

Tekvandoisti najuspješniji na turniru u Hadžićima, Teofilović najbolji senior

0

Derventski tekvondoisti osvojili su 18 medalja na juče održanom turniru “Hadzici friends championship 2023” i to 9 zlatnih, 2 srebrne i 7 bronzanih.

Pored zlatne medalje, za najboljeg takmičara turnira u seniorskoj konkurenciji, inače olimpijskoj kategoriji, proglašen je Sergej Teofilović.

Najsjajnija odličja osvojili su Aleksej Teofilović, Miroslav Marković, Nemanja Radanović, Srđan Kovačević, Vladan Kovačević, Ajna Ibrišević, Marija Maravić i Milana Marković.

Mateo Radanović i Ivana Jeftić okitili su se srebrnim, a Miloš Žunić, Petar Tominčić, Stefan Đekić, Stefan Kovačević, Viktor Radanović, Teodora Jelić i Teodora Jevtić bronzanim odličjima.

Turnir održan u Kulturno-sportskom i rekreativnom centru u Hađžućima privukao je više od 400 takmičara.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here