Vijesti Društvo Kontrolisano više od 1400 vozača

Kontrolisano više od 1400 vozača

0

Policijska uprava Doboj je proteklog vikenda provela republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na alkohola, opojne droge i psihoaktivne lijekove.

Tokom navedene akcije kontrolisana su ukupno 1.673 učesnika u saobraćaju od kojih su 1.404 alkotestirana.

Zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu sanksionisano je 119 vozača i svi su isključeni iz saobraćaja. Od toga kod 58 vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,31 do 0,80 g/kg a kod 41 vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,81 do 1,50 g/kg. Kod 11 vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od preko 1,51 g/kg a kod tri vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od preko 2,00 g/kg i navedena lica su lišena slobode, saopšteno je iz PU Doboj.

Deset vozača je odbilo da se podvrgnu testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu i oni  su sankcionisani, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here