Vijesti Najave i obavještenja Tokom vikenda pojačane kontrole učesnika u saobraćaju

Tokom vikenda pojačane kontrole učesnika u saobraćaju

0

U cilju poboljšanja stanja bezbjednosti saobraćaja, Policijska uprava Doboj od danas do ponedjeljka organizuje regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da postupaju u skladu sa propisima i pravilima saobraćaja, a vozačima motornih vozila preporučujemo da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, gustini saobraćaja, vremenskim i drugim saobraćajnim uslovima, te da ne započinju vožnju pod uticajem alkohola kako bi zaštitili sebe ali i druge učesnike u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here